NRJ in the park

Yes, idag är det ju Nrj in the park för er som har missat det! :)
Jag ska ju såklart dit, älsklngen kommer och hämtar mig om en stund. Kommer komma lite sent men aja, bättre sent än aldrig brukar man ju säga ;). Jag ska även träffa lite annat folk där som t.ex STEFFI!! :D<3.

Jag hinner tyvärr inte skriva mer än så här, för jag måste fixa det sista och sen drar jag, :D
Men hare bra, kram på er alla! <3

Tumba och mysssss

Okej, nu är skolan i full gång och i måndags och tisdags hade vi media produktion, och just nu har jag rörligbild. Så vi har filmat massa saker på skolan, :). Jaag har även lärt mig jätte mycket på bara två dagar :D!!.

Men idag så hade vi massa tester i Svenska och matte för att lärarna ska se hur mycket kunskaper vi har o sånt. Det är de jag har gjort idag då, men i morgon ska vi göra tester i engelska, Bajs va svårt!! :'O


Aa, juste jag kanske ska berätta om min och Lennzes underbara kväll tsm, :D<3
jag var pirrig i magen medans jag väntade på honom och när han äntligen kom så hade han en jätte stor bukett blommor i handen. det första jag tänke var " OMG, är dom till mig??". Och jaa. dom var ju såklart till mig! dom var verkligen jätte fina. Gud vad jag älskar dom, men jag älskar så klart min älskling mycket mera.
Han fick två par kalsonger av mig och sen två stora glas, eftersom han har så små glas hemma hos sig. xD haha.
Efter de så åkte vi till heron City och så gick vi till spinners och älskligen vann en jätte gullig rosa leopard nalle till mig, :D<3 Tack älskling<33.
Men sedan började vi gå mot restaurangen Amazon, det var en jätte mysig miljö där inne. Jag älskar de stället!!! Jätte mysigt ju och as god mat :D<33. Efter vi hade ätit o betalat så åkte vi hem och myste lite :).
Kvällen efter så spelade vi massa spel som t.ex. Yatzy, memory o kort spel :D. Men Lennze var en väldigt dålig förlorare kan jag ju säga, :P

Haha, Lennze posar på, medans maten e på gång! <33Här har vi då mig, fast suddig. men det beror på att jag tappade mat på golvet, xD
 lite pinsamt ju!! Haha men men that´s life!

sommarlov, gymnasiet o allt

Okej, jag vet att jag inte har vart inne och skrivit något på riktigt länge, förlåt!
Men nu tänkte jag komma igång med skrivandet igen, :D.

sist jag skrev som var jag på gotland, och jag gjorde massa där gå in och kolla på min bilddagbok där jag heter posebaby, och fär kan ni hitta massqa roliga bilder från vad jag gjorde på gotland :). Men hem resan kommer jag aldrig att glömma!!
Det var inte de bästa vädret och de små gotlandsfärjorna var inställda, så vi var lite rädd att den vi skulle åka med också skulle bli inställd. Men det blev den inte. Efter vi hade åkt i ca: 5-10 minuter så började de det att gunga jätte mycket, och till en början var lite lite små kul eftersom man inte kunde gå rakt o så. Men det blev bara värre och värre ju längre mot nynäshamn vi kom. Efter ett tag så hade alla glada miner och skratt dött ut helt, det var tyst på båten och det ända man hörde var barn som skrek och folk som spydde och grät. Även jag mådde väldigt illa och så men spydde aldrig, och de e jag glad över. När jag gick om kring lite på båten för att kolla efter mina syskon så såg jag folk som låg nästan som döda på golven och 99% av alla hade en spy påse i handen, även jag också. När jag lite senare jag på toaletten så kom den största chocken folk låg utan för toaletten som döda och det var gladdigt på golven av spya o saliv, men när jag sedan kom in på toaletten så hängde folk över handfaten och när man satt på toan så hörde man hur folk på toaletterna intill spydde, det var en äcklig känsla och jag var även väldigt rädd så på toaletten bröt jag ihop och grät en liten skvätt som många andra gjorde. När jag kom tillbaka så satt jag mig på golvet och marcuz spydde precis vid mig, på golvet så jag fick spya på min sko, inte så himmla kul. Men men... Senare så började även taket i båten ramla ner, det var väldigt läskigt det också.. :O!
Så det här var ingen rolig resa alls kan jag ju säga.. ush!

Men när jag var hemma så var jag väldigt mycket med min älskliing<3 och sedan började skolan... Gymnasiet dåra! jag var super nervös första dagen och såklart var jag väldigt blyg också.. det är jag nu med. FAN! jag hatar de verkligen.. ´de e så svårt att vara så jävla blyg!, VARFÖR!?? jag förstår inte varför. Blir så arg på mig själv när jag bara sitter och ser dum ut. usch!´. Men jag hoppas verkligen att det går över snart!
Men idag i skolan så fick vi fotas, för att vi ska få legitimation så att vi kan ta oss in media lokalerna. I morgon får jag mitt skåp också, pappa har köpt fetaste låset till mig. xD haha jag hoppas verkligen att den ska passa:P.

En annan sak som jag vill dela med mig av är att jag och min älskling nu på lördag har vart tsm i ett halv år!! Asså redan ett helt halvår, kan ni tänka er:D. Men iallafall så ska vi gå ut och äta lite och ha det mysigt, bara jag och han, ;). Jag längtar dit väldigt mycket kan jag ju säga.. Allt ska bli perfekt och helt underbart!! :D.
Jag älskar min Lennze så fruktansvärt mycket, jag litar verkligen på honom och jag vet att han är en bra människa som alltid ställer upp för mig. det känns verkligen skönt att kunna berätta allt för honom, du lyssnar och försöker alltid att hjälpa mig så gott du kan:). ´JAG ÄLSKAR DIG ÄLSKLING<333!

Men det var nog allt från mig idag, :) !!
Puss och kram på er!! :)
RSS 2.0