sommarlov, gymnasiet o allt

Okej, jag vet att jag inte har vart inne och skrivit något på riktigt länge, förlåt!
Men nu tänkte jag komma igång med skrivandet igen, :D.

sist jag skrev som var jag på gotland, och jag gjorde massa där gå in och kolla på min bilddagbok där jag heter posebaby, och fär kan ni hitta massqa roliga bilder från vad jag gjorde på gotland :). Men hem resan kommer jag aldrig att glömma!!
Det var inte de bästa vädret och de små gotlandsfärjorna var inställda, så vi var lite rädd att den vi skulle åka med också skulle bli inställd. Men det blev den inte. Efter vi hade åkt i ca: 5-10 minuter så började de det att gunga jätte mycket, och till en början var lite lite små kul eftersom man inte kunde gå rakt o så. Men det blev bara värre och värre ju längre mot nynäshamn vi kom. Efter ett tag så hade alla glada miner och skratt dött ut helt, det var tyst på båten och det ända man hörde var barn som skrek och folk som spydde och grät. Även jag mådde väldigt illa och så men spydde aldrig, och de e jag glad över. När jag gick om kring lite på båten för att kolla efter mina syskon så såg jag folk som låg nästan som döda på golven och 99% av alla hade en spy påse i handen, även jag också. När jag lite senare jag på toaletten så kom den största chocken folk låg utan för toaletten som döda och det var gladdigt på golven av spya o saliv, men när jag sedan kom in på toaletten så hängde folk över handfaten och när man satt på toan så hörde man hur folk på toaletterna intill spydde, det var en äcklig känsla och jag var även väldigt rädd så på toaletten bröt jag ihop och grät en liten skvätt som många andra gjorde. När jag kom tillbaka så satt jag mig på golvet och marcuz spydde precis vid mig, på golvet så jag fick spya på min sko, inte så himmla kul. Men men... Senare så började även taket i båten ramla ner, det var väldigt läskigt det också.. :O!
Så det här var ingen rolig resa alls kan jag ju säga.. ush!

Men när jag var hemma så var jag väldigt mycket med min älskliing<3 och sedan började skolan... Gymnasiet dåra! jag var super nervös första dagen och såklart var jag väldigt blyg också.. det är jag nu med. FAN! jag hatar de verkligen.. ´de e så svårt att vara så jävla blyg!, VARFÖR!?? jag förstår inte varför. Blir så arg på mig själv när jag bara sitter och ser dum ut. usch!´. Men jag hoppas verkligen att det går över snart!
Men idag i skolan så fick vi fotas, för att vi ska få legitimation så att vi kan ta oss in media lokalerna. I morgon får jag mitt skåp också, pappa har köpt fetaste låset till mig. xD haha jag hoppas verkligen att den ska passa:P.

En annan sak som jag vill dela med mig av är att jag och min älskling nu på lördag har vart tsm i ett halv år!! Asså redan ett helt halvår, kan ni tänka er:D. Men iallafall så ska vi gå ut och äta lite och ha det mysigt, bara jag och han, ;). Jag längtar dit väldigt mycket kan jag ju säga.. Allt ska bli perfekt och helt underbart!! :D.
Jag älskar min Lennze så fruktansvärt mycket, jag litar verkligen på honom och jag vet att han är en bra människa som alltid ställer upp för mig. det känns verkligen skönt att kunna berätta allt för honom, du lyssnar och försöker alltid att hjälpa mig så gott du kan:). ´JAG ÄLSKAR DIG ÄLSKLING<333!

Men det var nog allt från mig idag, :) !!
Puss och kram på er!! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0