?!

Idag så äre Aron Maiden (stavning?) konstert, som min pappa är jätte lycklig över att få gå på x'D haha!

Jag har städat lite idag och så har jag vart ganska trött, och vid kl. 18.00 ikväll så kommer min älskling hit, :D Vi har vart med varandra hela veckan och det har vart riktigt mysigt, och igår så sydde vi gardiner, blev riktigt snyggt!! och så vare väldigt roligt att se älsklingen sy! haha xD

Hur kan man vara kompisar och ställa upp och så i 3år och sen när man ska börja gymnasiet så blir han huggen i ryggen av sin så kallade "kompis". För dom som inte vet hur det känns att bli sviken på detta sett så ska jag berätta att man bli så fruktansvärt arg och besviken och även väldigt ledsen.
Jag har ställt upp och med att åka och hämta dina glasögon och annat för att du glöm de hos din kille och lyssnat när du behövt prata ut och försökt stötta dig så mycket som möjligt, sen kastar du skit upp i ansiktet och ljuger om det ena och det andra för att typ låta som om du är mycket bättre än alla andra!. jag är trött på det nu, är trött på att få en lögn uppslängd i ansiktet! Det är slut, jag orkar inte mer! Att strunta i dina vänner är elak och falsk ,enligt mig!!
Men lycka till i livet!

Kommentarer
Postat av: Linda

OOOOO iskal!

2008-07-16 @ 17:13:45
URL: http://justoneglance.blogg.se/
Postat av: Linda

lite hjälp på traven: det stavas Iron Maiden....

2008-07-16 @ 17:29:04
URL: http://justoneglance.blogg.se/
Postat av: Linda

om Du håller på att klaga så helatiden alex så kan du ge upp på en gång i alla fall du kommer ingenstans.! allt dess jävla tjat (snälla) lågg ner din energi på annat än att störa dig på folk helatiden!

2008-07-17 @ 18:45:52
URL: http://justoneglance.blogg.se/
Postat av: Linda

lägg*

2008-07-17 @ 18:46:40
URL: http://justoneglance.blogg.se/
Postat av: LF

Hej Alex jag håller helt med dig i de du skriver om henne! och ta inte illa upp när hon rättar dig hon skriver som en kratta själv. Det är till å med jobbigt att läsa när man inte har en aning av vad som står.Hoppas din sommar varit bra! vilken gymnasium vart de nu då? lycka til med allt!! hälsningar/Lisa

2008-07-27 @ 09:09:12
URL: http://frougreen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0