..

Idag så vare meningen att jag skulle jobba, men efter att jag kämpat mig upp ur sängen och duschat o sminkat mig lite och står och fönar håret så kommer pappa och säger att jag inte ska jobba idag eftersom det regnar och att jag kan gå och lägga mig igen... gaah, ganska iriterad blir man då! Men jag försökt somna om, det var inted et lättaste eftersom det hade börjat bli ljust ute. Men lyckades tillslut och sen så sova jag några timmar, och sen så har jag tvättat och passat syskon, eftersom att mamma mår väldigt dårligt.. så tyckte jag att jag skulle ställa upp och hjälpa henne, :D

Jag åt nyss mat, fick bli fisk pinnar och mos.... Den maträtten väcker många minnen, eller hur älskling? ;)

Jag saknar min älskling helt otroligt mycket.. och i dag är det den 30 och jag och lennze har vart förlovade i 1 månad nu! :D känns inte så speciellt men ändå ganska härligt, :D<3
JAG ÄLSKAR LENNZE LÖNNBERG, och så äre bara! <3


Men hare bra alla läsare, :) hejdå! :P

Söndag!

Idag har jag jobbat stenhårt i några timmar, :) sen så har jag tagit det lungt och nu på kvällen så har jag kollat på två helt otroliga dokumentärer. den första hette "Han kallades kannibalen" oh den handlade om att en kille hade mördat två tjejer, som hade bott i samma foster familj som han själv. och den han först dödade hette Anna och han kvin högg henne och sedan åt han lite av henne och drack hennes blod!, Annas pojkvän blev anklagad för mord och fick sitta häktad i 2 månader, och sedan visade de sig att han var oskyldig. Han mördade den andra tjejen som hette camilla på samma sätt men han bara drack av hennes blod.
- ush, jag kan verkligen inte förstå hur man kan göra något sånt så himla äckligt, :S

Den andra dokumentären var riktigt spännande och handlade om en flicka som hade vart med om en brand olycka, då hon skulle fylla på fotogen i en fotogen lampa, så sprängdes den i hennes händer. Flickan fick svåra skador och hennes armhålor växte ihop vid läkningen och hennes haka smältes och växte sedan fast i bröstet på henne. Flickan slutade skolan och försökte gömma sig eftersom att hon skämdes så otroligt mycket. Men sedan fick hon komma till L.A och gå igenom 12 operationer, för att få henne att se hyfsat normal ut. Alla operationer tog 1år och på sin 13 födelsedag så opererades hon för första gången och hon återvände till sitt hem land på andra sidan jorden och resultatet var helt otroligt. det är svårt att förstå hur läkare kan göra så mycket. och man såg även hur lycklig flickan blev, eftersom hon innan var helt annorlunda. Men flickan blev inte lika fin som hon var innan olyckan men hon blev mycket finare än vad hon var innan alla operationer. När hon sedan återvände så var hon och alla hennes vänner jätte lyckliga och nöjda med resultatet :D!

Jag har även bakat ekströms smulpaj med hallon och björnbär idag, den var riktigt god. måste jag säga :) så den rekomenderar jag :D

I morgon ska jag jobba i Gnesta så måste gå upp kl. 06.00, ush : /  men det är väl något man får ta.. man får juh ändå betalt ;)

men hare bra alla läsare! :D

Depp dag!

Jag kan börja med igår då jag bara tog det lunkt typ, :) jag log i större del av dagen i sängen och läste massa, ganska mysigt ändå :), och sen har jag vart ute och gått lite :D. ganska härligt att vara ute ensam lite.

Idag så har jag vart och badat lite med syskonen på morgonen och sedan har jag vart ute och gått lite igen, men mamma hämtade upp mig påvägen för vi skulle handla, så jag gick bara halva vägen. och lite pinsamt vare juh att gå i affären ganska svettig och så hade jag tränings kläder på mig, xD haha!
Älsklingen ringde mig från filipinerna idag, blev super glad när han ringde, men började sedan att stor gråta :'( , jag saknar honom så himla mycket.. <3 :(. eftert det så har jag gråtit till och från hela tiden.. :'/<3 vill bara att han ska komma hem nu, men det är hela 18 dagar kvar : |.
 
Jag kom in på mitt förstahands val!!!!!! som var tumba gymnasiet :D Shiiit glad :)
( Någon mer som ska gå där, eller som redan går där?? )

i morgon ska jag jobba... :P

Hare så bra!!  ;D


Onsdaaag

Idag så vaknade jag och steffi ganska så sent. och steffi var suger på att äta på Sandy´s så vi åkte till södertälje ocg gjorde det + att steffi köpte en ny bikini :), ( den var super söt )

Sen när jag kom hem så kollade jag lite på Jerry Springer, haha så jävla kul program! :D
Efter det åkte jag med pappa till stop och handlade lite, där mötte jag Hanna och hennes kompis frida, jag stod och pratade lite med hanna, och då ringder Moa och frågar om hon kunnde komma över en stund, så efter jag  handlat det jag skulle ha och åkt hem så kom moa till mig typ samtidigt ; ). Och Moa åkte nydligen hem, och vi har bara suttit och snackat och tagit det lungt :).

Jag har också kollat på bilder och filmer på min älskling, jag saknar honom så det gör ont.. har drömt om honom flera gånger.. och det är hela 19 dagar kvar innan han kommer hem :'( <33 åhh, vill ha min älskling här nu!!!!!!! :(

Tiisdag!

Idag vaknade jag hemma hos steffi eftersom att jag sov hos henne, :)
Jag och steffi var i sthlm idag och steffi shoppade massa fina saker, jag köpte då igenting eftersom jag inte hade ngra pengar :/.

Men vi hade en trevlig dag ändå, tack för en härlig dag gumman <3

Just nu sitter jag här och skriver detta, :) och så är Steffi här, hon ska sova över hos mig inatt och vi ska strax sätta på film, :D

men hare så bra, :) hejdå!


Söndag

Söndag idag, i vanliga fall när det är skola så brukar jag hata söndagar, men nu känns det som vilken dag som helst. vilket är väldigt  skönt :)

Jag firade min midsommar i orsa som ligger i dalarna, med familjen på orsa camping.
Samtidigt som vi var där så vare ett tivoli där, och i en karusell som hette "fun maker" så blev man helt blå slagen, har blåmärken på båda låren och ont i höfterna. och inte nog med det så flög både mobil och kamera ut ur min fickor och mobilen lyckades mamma fånga, men kameran flög av.. men en snäll kvinna tog upp den och gav tillbaka den när karusellen var över.. vilket var väldigt snällt! :) tack till henne :)
Under midsommar helgen så dricker ju många, vilket jag inte gjorde.. men jag hjälpte mina syskon att leta pant burkar :) och tillslut blev det 3 hela sopsäckar :O, allt blev 306kr som vi sedan delade på!

Jag fick veta av min älskling idag, att det är en tyfon i filipinerna där han är. och för någon timme sedan fick jag se på nyheterna att det är en färja som har sjunkt p.g.a detta och att det är stora översvämmnigar också.. så nu är jag super rädd att någonting ska hända min älskling och hans mamma, nu när dom befinner sig i filipinerna.
Hoppas dom klarar sig bra, annars vet jag inte vad jag gör :O:O

I morgon är det så att jag och min älskling har 4 månader, :) vilket känns härligt. men det skulle vara riktigt underbart om jag fick umgås med honom, men det går ju inte eftersom att han inte är hemma. men det kommer bli flera månader så då ska vi fan umgås eftersom vi inte har lyckats göra det innan, :/ men jag älskar han precis lika mycket ändå :)<33


Det var nog allt jag hade att säga idag, :) hare så bra!

SKOOOOLAN!

Sitter just nu i skolan, och göra INGENTING.

Jag har städat ur hela mitt skåp och tvättat bänkar!  SÅ nu känns det verkligen att vi snart slutar och aldig kommer sätta våran fot på denna skolan, och heller inte träffa alla i klassen varje dag.. Att lämna klassen är det jobbigaste med att sluta 9an.. alla kommer gråta floder innan vi alla beger oss hem efter denna fina sarmonin man kallas skolavslutning..


KOmmer sakna 9A!! :)


RSS 2.0