Söndag!

Idag har jag jobbat stenhårt i några timmar, :) sen så har jag tagit det lungt och nu på kvällen så har jag kollat på två helt otroliga dokumentärer. den första hette "Han kallades kannibalen" oh den handlade om att en kille hade mördat två tjejer, som hade bott i samma foster familj som han själv. och den han först dödade hette Anna och han kvin högg henne och sedan åt han lite av henne och drack hennes blod!, Annas pojkvän blev anklagad för mord och fick sitta häktad i 2 månader, och sedan visade de sig att han var oskyldig. Han mördade den andra tjejen som hette camilla på samma sätt men han bara drack av hennes blod.
- ush, jag kan verkligen inte förstå hur man kan göra något sånt så himla äckligt, :S

Den andra dokumentären var riktigt spännande och handlade om en flicka som hade vart med om en brand olycka, då hon skulle fylla på fotogen i en fotogen lampa, så sprängdes den i hennes händer. Flickan fick svåra skador och hennes armhålor växte ihop vid läkningen och hennes haka smältes och växte sedan fast i bröstet på henne. Flickan slutade skolan och försökte gömma sig eftersom att hon skämdes så otroligt mycket. Men sedan fick hon komma till L.A och gå igenom 12 operationer, för att få henne att se hyfsat normal ut. Alla operationer tog 1år och på sin 13 födelsedag så opererades hon för första gången och hon återvände till sitt hem land på andra sidan jorden och resultatet var helt otroligt. det är svårt att förstå hur läkare kan göra så mycket. och man såg även hur lycklig flickan blev, eftersom hon innan var helt annorlunda. Men flickan blev inte lika fin som hon var innan olyckan men hon blev mycket finare än vad hon var innan alla operationer. När hon sedan återvände så var hon och alla hennes vänner jätte lyckliga och nöjda med resultatet :D!

Jag har även bakat ekströms smulpaj med hallon och björnbär idag, den var riktigt god. måste jag säga :) så den rekomenderar jag :D

I morgon ska jag jobba i Gnesta så måste gå upp kl. 06.00, ush : /  men det är väl något man får ta.. man får juh ändå betalt ;)

men hare bra alla läsare! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0