Bio och älskling

De tre sista dagarna utav veckan så har jag vart hemma från skolan, för att jag har vart sjuk.
Fast i går så mådde jag ganska bra, och skulle egentligen kunna ta mig till skolan och klara av dagen, men aja det är väl lika bra att vara hemma tyckte jag = P. Så istället julpyntade och städade jag mitt rum, så nu är det rätt så fint där :D.
Igår så var jag även på bio och såg madagaskar 2 i världens minsta bio salong, det kan inte ha fått plats mer än 50pers. men vad väntar man sig när man går på bio i södertälje... Men filmen var trots allt väldigt bra, och jag var där med mina tre små syskon, så man kännde sig lite som en dagis fröken typ xD haha!
Men dom skötte sig hyffsat bra, förutom att de tyckte att de var lite små lång tråkigt att åka tåg :), men det är någonting man får ta och mamma och pappa fick ha en myskväll med hela huset för dem själva =).Nu sitter jag hemma hos min älskling, och ska åka hem och ungefär en timma :'(, för i morgon så ska jag och mamma åka med pappa och jobba i bro. Yeeeey!


På månag har jag foto och nu behöver jag lite seriös hjälp, Vi ska nämligen foto någonting som ska vara ett bok omslag och när läraren ser på bilden så ska han kunna veta vad det är för någon bok, så snälla!?? Hjälp mig!! jag har absolut ingen aning om vad man kan foto, som passar som ett bokomslag. Jag är inte så speciellt bra när  det gäller böcker :S.
Ge mig några idéer, så är ni snälla : )Heeeeeeeeeeeej dåå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0