Ny vecka, ny grejer på gång...

Jaha, då var det måndag och en hel vecka framför sig, innan det äntligen blir helg och framför allt HÖSTLOV!! :D Känns så underbart :)<3, Jag är så trött på att gå upp tidigt och komma hem så sent, men men det är väl livet. Men snart ska jag få vila :)<3

Idag så har jag haft grafisk kommunikation hela dagen och det var väl okej, det skulle nog vara mycket roligare om inte läraren pratade så mycket, men visst Jocke är bra det är han, men han pratar alldeles för mycket, och tillslut så får man ju skavsår i öronen!
Få se hur mycket han pratar i morgon....

Om någon timme så ska jag och pappa åka iväg coh gymma, han ligger nu och kollar på tv. Men jag ska sparka upp honom om en stund och se till att vi kommer iväg ;) Haha!

En lite små rolig grej jag vill berätta är att om man är känslig som jag emot lök, alltså att ögonen börjar svida och rinna som tusan, så har jag kommit på att man kan ta på sig ett par skid glasögon eller cyklop så är ploblemet löst! : )

Kolla själv, !! VILKEN BRA IDE ;D ------------------->>


Ja juste!, innan jag säger hej då, så tänkte jag berätta en sak till, och det är att jag fyller år om inte så länge och idag fick jag veta att det finns ett till "spökbarn" i min Media klass! Jo för det är så att, Lejla också fyller år på Halloween (31 okt)! haha.


Hejdå allesammans!
Nu ska jag ta och packa väskan och snart dra iväg till gymmet ; )

Puss!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hahaha vilken bra ide! :D

Nee, Janne pratade ju mer än Jocke... Han är värsta trevlig ju :P

2008-10-20 @ 18:49:12
URL: http://nordvall.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hahah skryt mer! :P Jo men bra att du hamnade i en bra grupp :)

Hahah tack, det behövs ;p <3Aw, kommer sakna dig också :) Självklart ska jag det, haha! Kram!

2008-10-21 @ 22:49:34
URL: http://nordvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0