Bedtime stories

Kom precis hem till Lennze, eftersom det inte blev någon bio förra helgen så bjöd han mig på bio den här helgen istället. Vi såg Bedtime stories och jag hade stora förväntningar och trodde den skulle vara jätte rolig men den var inte riktigt lika rolig som jag hoppats på. Helt värdelös var den inte heller jag tyckte den var rolig ändå och de bästa i hela filmen var repliken "A red ferrari for freeeee" Haha! Ni måste se filmen för att förstå vad jag menar!
Sen är ju Adam Sandler, hur rolig som helst!
Vill du se filmen borde du inte ha lika höga förväntningar som jag hade, då blir du mest bara besviken..


När jag var hemma och hämtade lite kläder så såg jag att mamma hade fått komma hem från sjukhuset. Hurra!!
Men det kommer att bli tuffa veckor framöver och jag kommer behöva ta mycket mer ansvar än i vanliga fall.

Imorgon ska jag som sakt jobba och jag är faktiskt lite små nervös. Jag hade tänkt att strunta i lekslottet eftersom dem var så dåliga på att höra av sig, men ändå mejlade jag dom och så ringde han upp dagen efter och frågade om jag kunnde jobba på söndagen. Det var tur att jag gjorde de annars skulle jag behöva söka någonting annat! Men i morgon så är det första gången jag ska jobba där på riktigt sist så visade dem bara mig runt och så :).
Önska mig lycka till!!


Romans till elektronik och i tv

Go kväll!

Jag sitter hemma hos min Lennzman och han leker med sin nya mobil, det är de ända som intresserar honom just för tillfället. Han har slängt bort några tusen på mobilen "LG KF750 Black". Jag har inte hunnit få kolla på den så mycket eftersom att den e upptagen med Lennze. Haha!

Såhär ser den söta saken ut, som har blivit Lennzes nya älskling!

Jag kollade på Let's Dance förut och jag tycker att det är så elakt av programledarna att dem inte låter Laila Bagge och Niklas Wahlgren ha sin romans för sig själva. Det skulle vara okej om de nämde det kanske en eller två gånger men de nämde de nog minst tio gånger och till och med Laila och Niklas började tyckta de var jobbigt och bad dem att ge sig.
Men det är ju ändå chockande och gulligt att just dem två skulle bli ett par!
Lycka till!
 
God natt svenska folket!


Trött och rastlös

Go kväll!

Den här dagen har ju då inte vart den bästa, jag har vart hemma med billy och vi har inte gjort ett endaste dugg! Jag ville gå ut och gå i de fina vädret men Billy vägrade så jag fick stå över promenaden eftersom att jag är barnvakt åt honom...
Jag tycker inte de är kul att vara barnvakt åt honom, jag tyckte han kunde stanna hos mormor men nej han skulle hem eftersom han tyckte de var tråkigt hos mormor men de e fan inte så mycket roligare här inte!
Jag skulle egentligen följt med Lennze till netonnet i morgon men eftersom jag är barnvakt så får jag sitta hemma, det är fan roligare att vara i skolan än att vara hemma och inte göra NÅGONTING alls!
Aja, vad ska man göra, det är bara bita ihop och se glad ut för mammas skull <3.

Just nu är jag verkligen jätte trött jag hade hoppats på att få sova länge, men nejdå blev väckt ett antal gånger så jag är super trött nu men känner ändå inte för att gå och lägga mig än. Jag saknar Lennze vid min sida om nätterna!

Jag tänkte ta och börja på en ny design på min blogg, men ska lägga ner lite mer tid den här gången,...


Lekslottet

God morgon!

Igår så var jag ju med Jossan på stan och fikade, riktigt trevligt!
När hon började bege sig hemmåt så kom pappa och hämtade mig och så åkte vi till mamma på sjukhuset för att hälsa på. Hon har nu äntligen kommit ner på en avdelning och den enda bedövningen som hjälper på henne är ryggmärjs bedövning.
Jag hoppas hon kommer hem snart, jag saknar henne så otroligt mycket!

För en liten stund sen ringde Sören från lekslottet och jag ska jobba på söndag, Äntligen!!
När man mejlar och tjatar på honom så får man iallafall svar, att ringa är så gott som meningslöst!
Men det ska bli kul att få börja jobba och dra in lite egna pengar, så att man slipper tjata på mamma och pappa om pengar hela tiden.


Ha en bra dag!


Tack alla läsare

Jag såg precis att 15st hade läst bloggen idag, det bugar jag och bockar för!
Jag blir så himla glad när många läser, så fortsätt med det!
Men vilka är ni egentligen, skulle vara kul om vi ville berätta vilka ni är...


Tack till alla underbara läsare!


Ett inlägg om de ena och de andra

Hej, just nu känner jag att det finns en hel del att berätta så jag slänger ihop allt i ett och samma inlägg.
Smart va?!

Älskade mamma <3
Idag så skulle jag och pappa hälsa på mamma så vi åkte hem i från vid 12 och lämnade Marcuz hos farmor och pappa ringde till sjukhuset och då hade mamma inte kommit in på av delningen än han ringde då och då ända fram till halv sju då vi fick komma in, under de sex och en halv timma som vi fick vänta så var vi hos farmor, hos frisören, hos Fikri och sen tillslut fick vi komma och hälsa på henne då hon fortfarande låg på intensiven. Hon kommer troligen inte få komma ner på avdelningen förän i morgon någon gång.
Men när vi väl var där, så ville jag bara gråta och ta mamma med mig hem. Jag hatar att se någon person som betyder någon ligga på sjukhus och ha ont. När jag väl är där och hälsar på så sitter jag mest bara där, är tyst och håller på att börja gråta, jag vet inte riktigt varför? men jag tycker inte om sjukhus, desamma var det när mormor låg på sjukhuset.
Känner mig lite elak mot mamma för att jag inte sa så mycket men men,...
Mamma hade iallafall ett stort plåster över magen och hon var jätte trött så hon svammlade mest bara om allt från om pappa har dammsugit till någonting om svampbob. Haha fatta ingenting vad hon sa, men jag längtar så fruktansvärt mycket tills hon blir bra igen <3.


Den kungliga förlovningen
Ja, herregud vad tv, radio och tidingar har babblat om förlovningen mellan Viktoria och Daniel hela dagen. För er som har lyckats missat det så gick de ut offentligt med deras förlovning idag och dom kommer att gifta sig tidigt på sommaren nästa år.
Ja, visst är det gulligt med ett giftemål men varför ska kungen och regeringen sitta och besluta om dom får gifta sig eller inte, det har väl framför allt inte regeringen någonting alls med de att göra.
Sen ska bröllopet kosta några miljoner kronor också, och de är så att vi skattebetalare ska stå för notan minsann! Så det är bara att slita häcken av er så att det kan bli ett fint bröllop för sveriges översittar klass!
Visst ska de få gifta sig men de kan väl ta sina egna pengar och inte statens pengar till deras festligheter som vi arbetare bara kan drömma om att få sätta våran fot på!!


Den rätte för Rosing
Idag så började tv-programmet "Det rätte för Rosing" på kanal 5 och redan från första början så tyckte jag att det är helt idiotiskt att försöka tvinga sig till att hitta kärleken i tv.
Jag hatar dejting program!
Jag kollade på programmet och det var killar från unga tonåringar till gamla gubbar. De killarna skulle nog inte ens vara hälften så intresserade utav henne om hon inte var känd och att dejtningen skulle ske i tv. Killarna är media kåta precis som hon själv!
I programmet värkar hon så himla seriös och fin men hon har sitt förflutna som ingen glömmer!
Jag kommer nog ändå kolla på programmet någon gång ibland för det ska ändå bli kul vem hon väljer...

Haha, ja vad säger ni boys... Hot or what?
----->>Idag känns det som att jag kritiserar allt men ja, lämna din kommentar om du tycker jag har helt fel.

I morgon ska jag träffa Jossan, den gullungen och jag ska ta och fika lite på sandy´s.
Ska nog ta och sova snart, för börjar bli lite trött!

God natt alla söta Läsare!


Fettisdagen

Ja, idag är den dag då man ska tjocka i sig feta semlor. Men eftersom att mamma opereras idag och att de bara är jag och marcuz hemma så tjockade vi i oss semlor hemma hos mormor igår, även Lennze fick sig en semla.
Han tyckte jag åt som en gris men va fan?! hur lätt är det ätt äta en sådär stor sak utan att få grädde runt munnen och lite på näsan ? :O


Jag och Marcuz har gjort pizza och väntar bara på att den ska bli klar i ugnen :)

´den är klar  när som helst nu så,.. tjingeling!!


Bio tävling med bloggen "15år & gravid med tvillingar"

Bloggen "15år & Gravid med tvillingar" lottar nu ut ett bio presentkort med värde av hela 500 svenska riksdaler!!
Passa på nu och var med i tävligen du med, för film är ju alltid bäst på bio. Inte sant? ; )Lycka till!!


8760 timmar, 365 dagar, 12 månader eller 1år!

- Älskling, du är mitt allt utan dig skulle min värld rasa samman. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig.
Du är ljuset i mitt mörker, som alltid får mig glad och lycklig.
Om jag hade den makt att kunna ge dig allt i världen så vet du att jag så gärna skulle göra det!
Vi har har våra mörka stunger precis som alla andra, men det blir alltid bättre för vi älskar varandra och vägrar att släppa tagen om den person vi älskar som högst!
Du är MIN och det kommer du alltid att vara, jag trivs så otroligt bra med dig och vi har det så bra,...
Det är du och jag mot världen och tillsammans klarar vi precis allt!
Det finns inte tillräckligt med fina ord för att berätta hur jag känner för dig och hur mycket jag älskar dig<3. Så du får helt enkelt lita på mina ord och ta emot den kärlek jag ger dig!
Dessa två vackra bilder har mamma pysslat ihop!
Tack mamsen, du är söt!

Jag älskar dig min underbara Lennze Lönnberg!Älskade mamma!

- Just nu sitter du på sjukhuset och bara väntar på att du ska läggas på operationsbordet, förstår att de känns hemskt men det kommer att gå så bra mamma, de lovar jag dig!
Det kommer att vara tufft och jobbigt efteråt, men du vet att jag alltid hjälper och ställer upp för dig mamma. Även fast vi bråkar så vet du att jag älskar dig gränslöst mycket och att jag alltid finns här för dig.


Mor och dotter, kommer vi alltid att vara!

Denna låt är till dig mamma!


Mamma you gave life to me
Turned a baby into a lady
And mamma all you had to offer
Was a promise of a lifetime of love
Now I know there is no other love like a mother's
Love for her child
I know that love so complete someday must leave
Must say goodbye

Goodbye's the saddest word I'll ever hear
Goodbye's the last time I will hold you near
Someday you'll say that word and I will cry
It'll break my heart to hear you say goodbye

Mamma you gave love to me
Turned a young one into a woman
And mamma all I ever needed
Was a guarantee of you loving me
'Cause I know there is no other love like a mother's
Love for her child
And it hurts so that something so strong
someday'll be gone
Must say goodbye

Goodbye's the saddest word I'll ever hear
Goodbye's the last time I will hold you near
Someday you'll say that word and I will cry
It'll break my heart to hear you say goodbye

But the love you give will always live
You'll always be there every time I fall
You are to me the greatest love of all
You take my weakness and you make me strong
And I will always love you till forever comes

And when you need me
I'll be there for you always
I'll be there your whole life through
I'll be there this I promise you mamma
I'll be your beacon through the darkest night
I'll be the wings that guide your broken flight
I'll be your shelter through the raging storm
And I will love you till forever comes

Goodbye's the saddest word I'll ever hear
Goodbye's the last time I will hold you near
Someday you'll say that word and I will cry
It'll break my heart to hear you say goodbye
Till we meet again until then goodbye.

Din dotter älskar dig!


Soligvinter dag!

Hej bloggen!!

Nu tänkte jag ladda upp lite bilder som jag, Julia och Marcuz var ute och tog hörom dan : ).Det var en härlig och solig dag, men nu är slask och plask vädret tillbaka!

22 Februari

God dag!

Har precis tagit mig en dusch igen och igår så blev det förresten ingen bio. För när jag kom hem hade hela min familj åkt iväg och jag hade glömt att ta med min nycklar. så vi fick åka till södertälje och hämta nyckel hos farmor. Det blev super stresstigt och de gjorde att vi helt totalt tappade lusten att gå på bio. Men kvällen var absolut inte förstörd för de!
Vi åkte och handlade mat och lite gott  och gjorde bakpotatis, fläskfile med vitlöks smör och tsatsiki : ).
Jag var tvungen att ringa Becca och fråga hur många grader de skulle vara på ungnen eftersom mamma och pappa var på bio och sen var de nog inte så speciellt glada på mig för att jag glömde nycklar.
Men Becca tyckte iallafall att jag skulle ta och komma och hälsa på henne i veckan, så jag ska ta med syskonen hem till henne någon dag i veckan.
Mamma ska ju operera sig och pappa kommer att jobba så jag kommer att få ta hand om mina syskon hela veckan,.. Kommer känna mig som mamman i huset xD!

Om ungefär 1 timma ska jag och Lennze åka hem till mig, och han ska sova över hos mig också. MYSIGT!

Igår så var jag, Julia och marcuz ute och fotade lite grann och jag tror jag lägger in bilder på bloggen ikväll, jag vill bara redigera dem en aning.


My Darling

Hej hej!

Nu är det första gången på hela veckan som jag bloggar från en dator, annars så har det blivit att jag har bloggat från mobilen. Jag är hemma hos min Darling just nu och har precis tagit mig en dusch!
Ikväll så ska han bjuda mig på bio, Vi ska se "Bedtimestories" : ).

Jag har inte så mycket att säga just nu så jag åter kommer nog ikväll och berättar lite mer då.
Nu ska jag gå och föna håret, CYA!


Mobil blogg!

God morgon! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja och ha matte prov men det är inte förän kl. Halv nio och klockan är inte ens halv åtta än. Idag slutar vi tidigt, vi har bara matte provet och sen gympa :). Skönt! Sen så ska jag sova hos älsklingen i natt och sen sover han hos mig resten av helgen. Sen blir det sportlov och mamma ska ju opereras så mitt lov kommer bli att passa syskonen, men ska väl gå bra ändå. Får vi hoppas... Nej, nu ska jag träna på mitt matteprov :). Ha de bra!!

Mobilblogg!

Hej! Till en början ska jag berätta att det gick bra att presentera min power point trots tekniska problem. Ja mår jätte dåligt just nu, min näsa rinner, ögonen svider, kroppen kallsvettas, huvudet värker, halsen gör ont och det värsta är mina öron! Jag tror jag håller på att få öroninflammation för det gör ont inne i örat då och då och ibland när jag sväljer knakar det i örat. SKIT LÄSKIGT JU! Jag kan inte gå och lägga mig när jag kommer hem heller för måste plugga till matteprovet i morgon. SUCK!

God morgon sverige!

God morgon! Just nu sitter jag i bilen påväg till skolan och jag är hur trött som helst. Jag satt uppe till 12 igår kväll och gjorde klart min power point, tillslut gav jag upp och den fick bli som den blev men det ska nog gå bra eftersom jag har lagt ner massa tid på den. Igår fyllde pappa 41år så grattis till honom :). Av mig och mina syskon fick han en termos-mugg :). Det blir inga bilder från kungsberget än, för julle raderade alla bilder så jag får be jossan om bilder :). Ha en bra dag!

Aj, min hals!

Hej! Nu är jag på bussen på väg hem och jossan sover (igen) haha! Jag har otroligt ont i halsen och det gör ont ända upp i örat när jag sväljer. Jag sitter och äter halstabletter med hopp om att det ska bli bättre snart, ja har inte tid att vara sjuk jag måste intensiv plugga och göra klart min power point. Jag hade en kul dag ändå och jag tror inte det blir något bloggande ikväll, eftersom jag inte mår någe vidare. Nu ska jag äta min smörgås och sen försöka sova. Ha det bra allesammans så hörs vi imorgon.

Kungsberget

God morgon alla läsare. Just nu sitter jag på bussen upp till kungsberg, jossan typ sover och jag sitter här och lyssnar på musik. Det är ganska tråkigt att sitta i en buss flera timmar men det kul att åka skidor så det är värt resan:). Lägger upp bilder från dagen ikväll eller imorgon så håll utkik. Idag har förresten julia namnsdag, så grattis syrran! Kolla i kalendern nu allihopa för i morgon är det någon annan som har sin namnsdag :). Nej, nu ska jag försöka sova lite :). Ha en bra dag, folket :).

Dagen efter hjärtedagen!

Hej bloggen!

Så fort Lennze har gjort sig klar, så ska vi åka hem till mig och laga mat!
Igår så var det ju alla hjärtans dag, jag skulle ha bloggat då men det blev inte riktigt av eftersom att det var fyllt ös i stort sätt hel dagen. Så jag bloggar om gårdagen nu istället...

Ja, igår för 3år sedan, hände det någonting hemskt! Min morbror lämnade livet och sen dess har alla hjärtans dag inte vart den fina och glada kärleks dagen som innan. Jag fick aldrig chansen att lära känna honom, vilket jag tycker är synd. Men ändå så saknar jag att han fanns här idag, inte bara för hans egen skull utan för alla som fortfarande saknar och sörjer för honom.

Bilden är gjord av mamma!

Men åter till gårdagens aktiviteter, jag gick upp tidigt för att tillsammans med min syskon baka fina hjärtscones att ge mamma och pappa till frukost på sängen. De blev väldigt fina, och hemligheten va att använda en hjärtformad pepparkaks form :), smart va?!

Fina va? ; )

Senare efter jag hade städat mitt rum så åkte jag hem till Lennze och medans han åkte och skjutsade sin mamma så gjorde jag hans nya favorit mat. Nämligen fläskfile med smält vitlökssmör på och klyftpotatis.
Sen drack vi lite champangne, men det är ingenting som jag tycker om, så blandade överhälften med hallonsoda för att få bort den beska smaken.. men äckligt var de ändå och Lennze var inte så förtjust att dricka upp den häller, så vi hällde ut den och nöjde oss med bara hallonsodan som var hundra gånger godare. Medans vi kollade på melodifestivalen och jag tycker att helt rätt låtar gick vidare. "Tummen upp för de".

Jag fick även den del alla hjärtans dag presenter.
Av Lennze fick jag:
Fina röda rosor och gelé hjärtan.
Av Jossan fick jag:
två söta tablett askar där det stod "världens bästa kompis" och " Världesn bästa tjej". sen fick jag ett fint alla hjärtans dag kort också.
Tack så mycket, ni är bara för söta :)<3

Jag hade med andra ord en bra dag igår, så nu ska jag ta och se till att lennze lägger på ett kol så att vi kan åka snart :).
Ha de bra allesammans!


Fredagen den 13onde

Just nu sitter jag på tåget på väg till skolan. Vi ska jobba med våran power point nu på morgonen. Sen ska vi simma på gympan idag också. Ingen höjdare precis! Eftersom att det är fredag den 13 idag så kommer man väl drunkna eller så får man bara kallsup, haha! Ikväll ska älsklingen sova hos mig, ska bli skönt eftersom det blev lite små bråk mellan oss igår, som jag hoppas blivit bättre nu :). Var uppmärksamma idag annars kan du bli utsatt av en massa otur. Ha en bra dag, alla lärare :).

Grattis McKey!

Hej bloggen!

Innan jag börjar pladdra på om hur kul dag i södertälje jag hade så ska jag först säga grattis till McKey som vann Top model igår!, eller aa vi svenskar fick se de igår xD.


Grattis Mckey!!
Jag tycker att hon helt klart var en värdig vinnare, hon hade allt som en modell ska ha! hon låg på topp hela tävligen och gick ut som vinnare, visst var de inte helt otippat. Föresten vill jag bara på peka att jag älskar de flesta modell bilder de gör, med all smink och häftiga redigeringar.

Nu till dagens händelser :), Jag och jossan åkte till södertälje på en gång när vi slutatde, och gick dirket upp till Sandy´s och åt. Bredvid oss satte sig två tjejer och en av dem satt och var as sur och gnälade om de ena och de andra. Allt från hur hennes kompis kollar till hur mycket mat hon fick. Jag hade bara lust att skjuta människan!, kan man ingenting annat än klaga och vara sur så förstår jag att hon hade ett stort blåmärke över hela kinden! hade lust att ge henne ett på andra sidan med!!
Men sedan gick vi runt och kollade lite på stan, jag köpte alla hjärtans dag present till min älskling.

Åkte sedan hem med pappa, och nu sitter jag här!
Måste nog ta och börja jobba lite mer med min power point, för de ska redovisas på Torsdag.

Hej då!

Matte lektion

Just nu sitter jag på mattelektion, så himla tråkigt att jobba med ekvationer. Efter den här lektionen så slutar vi och jag och jossan ska till södertälje en sväng och äta på sandy's :). Mums! Nej, nu ska jag plugga lite. Skriver nog lite mer ikväll :).

Ont i huvudet

God kväll!

Tänkte skriva lite grann innan jag slänger mig i soffan för att kolla på top model och Andra avenyn.
Idag var jag hemma för att mitt huvud värker som satan!!, det går aldrig över.
Men i morgon så ska jag bannemej till skolan, får knarka alvedon hela dagen så blir de nog bra.

Imorgon börjar jag sent, men de betyder inte sov morgon utan jag och mamma ska vara duktiga och åka iväg till gymmet och köra ett pass innan skolan börjar.

Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, så de får bli kort idag!

God natt

Bloppis flopp!

Nu sitter jag och kollar på tv, hemma hos älsklingen : ).
Men jag har inte egnat hela min dag till att dega framför tvn, jag har vart inne i stan med Jossan.

Först åkte vi till Slussen, för vi skulle kolla i lite affärer där men vi var där vid tio och trodde att de öppnade då, men alla butiker öppnade inte förän elva. Så vi gick till 7-eleven och skulle sitta vid datorn och fördröja tiden en aning. Men datorn ville inte fungera så vi fick gå till en annan 7-eleven och sitta där, och påvägen dit så såg vi en av bröderna fares (skådespelaren i kopps).
När vi kom fram så satt vi där och så fick vi gratis Brownie, för att dem var tydligen inte raka i kanterna och fula för att säljas. men goda var dem!

Gratis smakar alltid bäst!

När affärerna öppnade så fick vi omkring och kollade i dom, och jossan köpte ett par jeans och en fin skjorta.
Jag gjorde riktit bra fynd på Gina tricot, jag köpte tre plagg under 150kr, det är helt otroligt!

jag köpte;'
En klänning för 19kr
En vanlig grå tröja för 29kr
Ett par svarta tights för 99kr

Jag ÄLSKAR röda prislappar, och nu kom presentkortet från julas till nytta! =)

Men sen skulle vi på den där bloppisen då bloggare säljer ut sin garderob och så skulle man få goodibags, eller aa de 100första. Vi kom dit kvart i ett och de öppnade ett. Vi ställde oss i kön och vi hade ingen aning hur lång den var på insidan av byggnaden, så vi hoppades på de bästa att de inte skulle vara så många där. Men när vi väl kom in i byggnaden var det ungefär 6 trappor upp och det tog hela en och en halv timma att  komma in. När vi väl var inne så ångrade vi att vi ens köat för skiten. Inte ens värd att köa för, för fan billigt var det inte, för ett par solbrillor skulle dem ha 1000kr, så fuck heller! Det var äckligt mycket folk också. Aldrig mer säger jag bara!

Efter att vi kollat där typ 5min så gick vi och åt på Taco bar, vilket var väldigt mumsigt!

Nacho Deluxe, Mums!

Nu ska jag ta och kolla min mejl och sedan vara lite social med Lennze :)<3

God natt!


In school

Just nu sitter jag i skolan, vi fick sluta en timma tidigare och då så får jag vänta på älsklingen ännu längre,... för det är så att vi ska åka till Södertälje och kolla runt lite där.

Idag så mår jag inte så jätte bra faktiskt, är ganska arg och iriterrad över att mina nya skor har gått sönder efter 2 dagar och att skolan har räknat fel på närvaron och gett mig 21% ogiltigfrånvaro, Idioter!
I morse så skulle jag ha Engelska prov och på schemat stod det att vi skulle vara i sal 259, så det tog mig över halv lektionstiden att leta efter en sal som inte ens existerar! Just nu är jag väldigt arg på skolan, för de klarar ju inte av att göra någonting rätt nu för tiden :O!
Men har skällt lite på lärarna och så gav mig ett papper som jag ska kolla igenom och kolla vilka dagar jag var i skolan och vilka dagar jag var sjuk. Får ta och göra det med mamma ikväll sen, för jag minns inte själv exakt vilka dagar jag var hemma.

Nej, nu ska jag göra lite nytta genom att skriva ut lite info om Guns N' Roses, till vårt projekt arbete!

Ha det bra!

Grattis Barbie!!

Idag är det en speciell dag, det är nämligen så att barbie dockan fyller hela 50år!
jag minns själv när jag var lite och lekte med de där pinnsmala små dockorna, som de flesta barn älskar!


Nu är barbie gammal och grå!


Stureplans ungarna föredrar nog Bratz dockorna xD!

För er som är uppmärksamma så är det ju så att jag heter Barbie i mellan namn, så ett litet grattis till mig också trots att jag inte är en docka.

Nu till någonting helt annat,...
Ikväll ska vi till farmor och träffa några finska släktingar, som man inte förstår ett skit utav vad de säger. Deras svenska suger så den förstår man inte heller,.. :O Så får väl försöka med täcken språk eller någonting sånt,.. : P

Nej, nu ska jag gå ner och vika tvätt som jag lovade pappa : ).
Hare bra!

Jag är bra!

Hejhej!

Jag har inte bloggat på ett tag nu, men nu jäklar ska de bli blogga här!
Just nu sitter jag vid mammas data och kollar på semester svenskar medans mamma färgar mitt hår, så nu ska den hemska utväxten försvinna!!

Idag så har jag vart i södertälje på förmiddagen och fått ett par nya skor, och sedan var de att åka till skolan och ha tv lektioner. Jag missade tåget och kom lite sent, och när jag kom in i klassrummet sa läraren:
- Här kommer vinnaren för snyggaste byggnad!
Och så apploderade hela klassen, satan va pinsamt de var! haha!
Efter att lektionen var slut gick jag till anslagstavlan och där stod det att jag hade vunnit med byggnad i två katigorier. Jag vann soma Snyggaste byggnad och Den byggnad som var mest lik en verklig.
Fan vad BÄST jag är!, helt enkelt var de värt att slita så mycket för den där lilla byggnaden.

Idag fick vi även ett nytt projekt, och vi kommer den här gången att jobba ensamma och inte i grupp. Och ALLT kommer att vara på engelska :O. Det handlar om musik den här gången : ).


Här har vi då mina nya skor! : )

Idag har jag och mamma vart riktigt duktiga och tagit oss till gymet (Y)


Ännu en tråkig söndag kväll...

Hej bloggen!

ja, söndag igen.
jag tycker verkligen inte om söndagar, de är verkligen den tråkigaste dagen på hela veckan. Man har oftast inget att gör utom att städa och så har man ångest över att helgen gått så fort och att de snart är skola en hel vecka till.

Hela förmiddagen har jag vart med älsklingen, och mysigt! Han åkte hem vid tre och nu saknar jag honom...
Skulle egentligen vilja följa med honom hem <3

I morgon väntar en lång dag med foto, och vi ska tydligen jobba med skärpeljuset : ).

Nu ska jag gå och kolla på något program på ettan som heter Mia och klara, de ska tydligen vara något roligt program. Så jag få se vad de e för något :)

Ha en bra fortsatt söndagkväll :)

RSS 2.0