22 Februari

God dag!

Har precis tagit mig en dusch igen och igår så blev det förresten ingen bio. För när jag kom hem hade hela min familj åkt iväg och jag hade glömt att ta med min nycklar. så vi fick åka till södertälje och hämta nyckel hos farmor. Det blev super stresstigt och de gjorde att vi helt totalt tappade lusten att gå på bio. Men kvällen var absolut inte förstörd för de!
Vi åkte och handlade mat och lite gott  och gjorde bakpotatis, fläskfile med vitlöks smör och tsatsiki : ).
Jag var tvungen att ringa Becca och fråga hur många grader de skulle vara på ungnen eftersom mamma och pappa var på bio och sen var de nog inte så speciellt glada på mig för att jag glömde nycklar.
Men Becca tyckte iallafall att jag skulle ta och komma och hälsa på henne i veckan, så jag ska ta med syskonen hem till henne någon dag i veckan.
Mamma ska ju operera sig och pappa kommer att jobba så jag kommer att få ta hand om mina syskon hela veckan,.. Kommer känna mig som mamman i huset xD!

Om ungefär 1 timma ska jag och Lennze åka hem till mig, och han ska sova över hos mig också. MYSIGT!

Igår så var jag, Julia och marcuz ute och fotade lite grann och jag tror jag lägger in bilder på bloggen ikväll, jag vill bara redigera dem en aning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0