Dagen efter hjärtedagen!

Hej bloggen!

Så fort Lennze har gjort sig klar, så ska vi åka hem till mig och laga mat!
Igår så var det ju alla hjärtans dag, jag skulle ha bloggat då men det blev inte riktigt av eftersom att det var fyllt ös i stort sätt hel dagen. Så jag bloggar om gårdagen nu istället...

Ja, igår för 3år sedan, hände det någonting hemskt! Min morbror lämnade livet och sen dess har alla hjärtans dag inte vart den fina och glada kärleks dagen som innan. Jag fick aldrig chansen att lära känna honom, vilket jag tycker är synd. Men ändå så saknar jag att han fanns här idag, inte bara för hans egen skull utan för alla som fortfarande saknar och sörjer för honom.

Bilden är gjord av mamma!

Men åter till gårdagens aktiviteter, jag gick upp tidigt för att tillsammans med min syskon baka fina hjärtscones att ge mamma och pappa till frukost på sängen. De blev väldigt fina, och hemligheten va att använda en hjärtformad pepparkaks form :), smart va?!

Fina va? ; )

Senare efter jag hade städat mitt rum så åkte jag hem till Lennze och medans han åkte och skjutsade sin mamma så gjorde jag hans nya favorit mat. Nämligen fläskfile med smält vitlökssmör på och klyftpotatis.
Sen drack vi lite champangne, men det är ingenting som jag tycker om, så blandade överhälften med hallonsoda för att få bort den beska smaken.. men äckligt var de ändå och Lennze var inte så förtjust att dricka upp den häller, så vi hällde ut den och nöjde oss med bara hallonsodan som var hundra gånger godare. Medans vi kollade på melodifestivalen och jag tycker att helt rätt låtar gick vidare. "Tummen upp för de".

Jag fick även den del alla hjärtans dag presenter.
Av Lennze fick jag:
Fina röda rosor och gelé hjärtan.
Av Jossan fick jag:
två söta tablett askar där det stod "världens bästa kompis" och " Världesn bästa tjej". sen fick jag ett fint alla hjärtans dag kort också.
Tack så mycket, ni är bara för söta :)<3

Jag hade med andra ord en bra dag igår, så nu ska jag ta och se till att lennze lägger på ett kol så att vi kan åka snart :).
Ha de bra allesammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0