Ett inlägg om de ena och de andra

Hej, just nu känner jag att det finns en hel del att berätta så jag slänger ihop allt i ett och samma inlägg.
Smart va?!

Älskade mamma <3
Idag så skulle jag och pappa hälsa på mamma så vi åkte hem i från vid 12 och lämnade Marcuz hos farmor och pappa ringde till sjukhuset och då hade mamma inte kommit in på av delningen än han ringde då och då ända fram till halv sju då vi fick komma in, under de sex och en halv timma som vi fick vänta så var vi hos farmor, hos frisören, hos Fikri och sen tillslut fick vi komma och hälsa på henne då hon fortfarande låg på intensiven. Hon kommer troligen inte få komma ner på avdelningen förän i morgon någon gång.
Men när vi väl var där, så ville jag bara gråta och ta mamma med mig hem. Jag hatar att se någon person som betyder någon ligga på sjukhus och ha ont. När jag väl är där och hälsar på så sitter jag mest bara där, är tyst och håller på att börja gråta, jag vet inte riktigt varför? men jag tycker inte om sjukhus, desamma var det när mormor låg på sjukhuset.
Känner mig lite elak mot mamma för att jag inte sa så mycket men men,...
Mamma hade iallafall ett stort plåster över magen och hon var jätte trött så hon svammlade mest bara om allt från om pappa har dammsugit till någonting om svampbob. Haha fatta ingenting vad hon sa, men jag längtar så fruktansvärt mycket tills hon blir bra igen <3.


Den kungliga förlovningen
Ja, herregud vad tv, radio och tidingar har babblat om förlovningen mellan Viktoria och Daniel hela dagen. För er som har lyckats missat det så gick de ut offentligt med deras förlovning idag och dom kommer att gifta sig tidigt på sommaren nästa år.
Ja, visst är det gulligt med ett giftemål men varför ska kungen och regeringen sitta och besluta om dom får gifta sig eller inte, det har väl framför allt inte regeringen någonting alls med de att göra.
Sen ska bröllopet kosta några miljoner kronor också, och de är så att vi skattebetalare ska stå för notan minsann! Så det är bara att slita häcken av er så att det kan bli ett fint bröllop för sveriges översittar klass!
Visst ska de få gifta sig men de kan väl ta sina egna pengar och inte statens pengar till deras festligheter som vi arbetare bara kan drömma om att få sätta våran fot på!!


Den rätte för Rosing
Idag så började tv-programmet "Det rätte för Rosing" på kanal 5 och redan från första början så tyckte jag att det är helt idiotiskt att försöka tvinga sig till att hitta kärleken i tv.
Jag hatar dejting program!
Jag kollade på programmet och det var killar från unga tonåringar till gamla gubbar. De killarna skulle nog inte ens vara hälften så intresserade utav henne om hon inte var känd och att dejtningen skulle ske i tv. Killarna är media kåta precis som hon själv!
I programmet värkar hon så himla seriös och fin men hon har sitt förflutna som ingen glömmer!
Jag kommer nog ändå kolla på programmet någon gång ibland för det ska ändå bli kul vem hon väljer...

Haha, ja vad säger ni boys... Hot or what?
----->>Idag känns det som att jag kritiserar allt men ja, lämna din kommentar om du tycker jag har helt fel.

I morgon ska jag träffa Jossan, den gullungen och jag ska ta och fika lite på sandy´s.
Ska nog ta och sova snart, för börjar bli lite trött!

God natt alla söta Läsare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0