2009

Ja, nu är det inte bara en ny månad utan ett nytt år också!
Detta år skaffade jag min blogg och har skrivit sen april 96 inlägg, och någonting som jag är väldigt glad över är att jag har fått mer och mer läsare,.. i början hade jag kanske 0-1 som läste min blogg, nu har jag upp mot runt 10 stycken : ). Visst det är inte så jätte mycket men jag är ändå glad att de finns några i vårat avlånga land som läser!
Så fortsätt med det och håll tummarna för att de blir flera som läser under 2009 ; ).

Nyår ja, mitt nyår var helt okej :)
Jag var hemma och åt god mat med familjen, älsklingen och en familj som var på besök hos oss,... Efter det så åkte jag och Lennze till hans kompis bluppen eller Christoffer som han heter,.. Där var de en del folk och vi spelade lite Guitarr Hero och självklart förlorade jag mot alla, surt! haha xD. Lennzes kompisar har humor!! :D
Sedan så skulle alla därifrån och klockan hade inte hunnit bli tolv ännu, så jag och Lennze skulle åka till gamlastan för att se raketerna därifrån,.. för vi skulle inte hinna åka hem och se tolvslaget. Men hans GPS funkade inte i tunnlar, eller mottagningen försvann och då fick vi chansa om vilken väg vi skulle ta... Vi hamnade helt fel och ingen av oss känner sthlm så himla bra :O.
Men tillslut så började tiden bli knapp så vi bestämde oss för att parkera i en gränd och följa strömmen så att vi skulle få se några jävla raketer :P!
Ingen av oss hade en blekaste aning om var vi var men vi fick se raketer iallafall och vid tolvslaget så tog Lennze tag i mig och kysste mig och sa "gott nytt år älskling" de var så himla mysigt <3.
Sedan var det någon som skulle smälla en raket och den smälldes på marken mitt i folksamligen, tur att vi inte stod så nära och då började folk att svära och bli förbannade, visst var det jävligt dumt att smälla den just där,..
Men redan då märkte jag att de började spåra ut och jag ville bara där i från och en äcklig turk tog tag i mig och ville skaka hand och grejer, men jag vände bara på klacken och följde älskligen ut ur den stora folksamligen.
På vägen tillbaka till bilen var det en tjej som pratade i telefon och sa att hon var på Maria berget,..
Ja, så tydligen så var vi på maria berget :S xD
Haha, men så åkte vi hem väldigt sakta och såg på alla raketer från bilen, det var mycket finare att se dem därifrån än mitt i folksamligen :O,..
Sen kom vi hem till mig och jag visade för mamma att jag hade överlevt kvällen samt så plockade vi med oss lite ostbricka och så åkte vi hem till älskligen och somnade på en gång,... och fy fan vad arg jag blev när alla hans väcka klockor började ringa vid 4 på morgonen!! Sen så vaknade han inte heller och jag fick lista ut själv hur man skulle stänga av skiten! xD haha,..Igår så låg jag och älskligen större delen av dagen i soffan och kollade på b.la. Titanic och som vanligt grät jag floder,. haha! Den är så himla sorlig och fin,.. Titanic är en klassiker ; ).
Vi hade så mysigt där i soffan framför tv:n så jag hade ingen lust att åka hem alls, så jag sov hos honom en natt till och så kom jag hem idag klockan 6 på morgonen för han skulle till jobbet idag =).

idag har jag inte gjort någonting alls, men i kväll kanske det bli bio,.. vi får se hur mamma har tänkt nu =)


Kommentarer
Postat av: susan

GOTT NYTT ÅR :DD

2009-01-02 @ 20:11:48
URL: http://tyrassusans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0