Dagens hjälte!

Jag vaknade vid sex tidenn i morse utav att Billy skrek till, jag tänkte inte så mycket mer på det utan försökte somna om så fort som möjligt eftersom jag skulle upp ganska skapligt sen.

Och så nu i morse när jag vaknar och ska gå ner så sitter mamma och gosar med Leo och då sätter jag mig och gosar lite med honom också. Då berättar mamma varför billy hade skrikit klockan sex på morgonen, det var för att Leo hade på något sätt lyckat trassla in sig i sitt sele han har på sig och höll på att kvävas, så billy lyckades få av honom den jättesnabbt. Vilket var väldigt tur annars kanske vi inte skulle ha haft Leo kvar... Så Billy är dagens hjälte!


Här är hans sele som han har på sig, vet inte riktigt hur han kan trassla in sig i bara den där, han hade ju inte koppel på sig inomhus.
Ni som är djurvänner kanske tycker detta är djurplågeri att ha sele på honom men nu när vi bor lite mer i stan kan han inte gå ut hur som helst han kommer bli snodd på en gång eftersom han ser ut som en leopard och är en bengal katt och jag vet hur folk brukar reagera när dom ser honom. Folk har till och med vilja köpa honom, visst han är ju värd några tusen men vi skulle inte sälja honom för en miljon. Han är en i familjen och den goaste katten jag någonsin träffat!


Vår älskade Leo som troligen bara har 8 liv kvar!

- Nej, nu måste jag ta och äta lite frukost, fixa mig och beställa tid hos frisören och den dra ner på stan.

Ciao!


Kommentarer
Postat av: tilda

Jag förstår att ni har sele på han om han är ute, men varför inne? :S

2009-07-10 @ 17:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0