Just nu..

Lennze har tidigare idag köpt ett nytt dataspel som han sitter och spelar medans jag ligger i sängen och bloggar. Så vi roar oss med datorerna på skilda håll för tillfället. 

Sen är det någon som jag verkligen vill tacka och det är min älskling, Lennze för att han alltid ställer upp för mig och bryr sig. Just nu när det är rätt tufft så har han ställt upp för mig till 110% vilket jag verkligen uppskattar men jag vet inte riktigt hur jag ska visa min tacksamhet utan att bara säga tack.
- Ännu en gång, tack så jättemycket för all hjälp du ge mig älskling <33


Kommentarer
Postat av: ida

sv: ja de gör hon, stör mig så mkt på de. min kompis såg henne i sthlm förra veckan, hon var asful haha. sjukt kul i must say ! :P

2009-07-25 @ 22:00:06
URL: http://idapida.blogg.se/
Postat av: ida

sv: jaa jga veet, hon har ju typ världens hudproblem, askul ju haha. skadeglädje är den enda sanna glädjen ;) gillade bloggbråket mellan henne och katrin&gynning. hon blev så knäckt där!

2009-07-25 @ 22:17:48
URL: http://idapida.blogg.se/
Postat av: ida

sv: visste du inte? :O oj de va ju värsta livet i vintras haha. blondinbella anklagade katrin/gynning för att deras bloggar bara handlade om bantning. DÅ letade katrin upp gamla bilder på blondinbella o knäckte henne totalt (hon har ju gått ner typ 10-15 kg). så jävla kuuuuul.

2009-07-26 @ 12:29:03
URL: http://idapida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0