Hultsfred tävling med Kenzas.se

Just nu sitter jag i en solstol utanför de fallfärdiga hemska jävla tältet och skriver några rader... Den fösta natten var hemsk, alla ja precis alla dricker och visst det är kul till en viss del men när folk ramlar och river ner hela ens tältet mitt i natten när man sover så är det inte alls lika roligt längre. Men vad ska man göra, det är bara att le, se glad och hoppas att det inte händer varje natt så ordnar det sig nog.

När vi kom ut sedan på morgonen låg våran killkompis (eller jossan ragg) utanför tältet på gräsmattan ner spydd och sov. Vi gjorde ett tappert försök att väcka honom, men han sov verkligen sten hårt,.. så då passade jag och jossan på att sminka honom lite. Det blev så otroligt fint! (bilder kommer sen när jag kommer hem)

Igår spelade Hello Saferide, hon är ingen av mina favoriter men när man ser henne live på scenen med glada skrikanade människor så är hon helt okej och man kan inte låta bli att skika sig hes också. Detta är ett stort party ställe och man känner verkligen party i luften, av all musik som dånar vill man bara shaka loss hela kroppen och leva livet, som man inte riktigt kan där hemma.

Ikväll spelar underbaraste Taikida och de är just av den anledningen som jag åkte hit över huvudtaget!! Jag är verkligen förväntansfull.

Nu ska jag och Jossan tvinga killarn att fixa tältet medans vi ska gå och ta oss en fräsch dush!
Ha en bra dag alla där hemma!

(Bilder kommer såfort jag kommer hem, har glömt kamera sladden hemma!)

"Detta är en tävling och detta är förståss bara påhittat"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0