Dansen är min hjälp i vardagen

Det här kanske låter konstigt men dansen hjälper mig väldigt mycket med livet eller iallafall just nu. Man blir så glad av att dansa alla negativa tankar bara raderas i huvudet, men bara för stunden. När man kommit hem och kommit ner i varv kommer stressen och oron tillbaka. Jag vill befinna mig i dans salen med spegel vägg och dunkande musik mycket oftare än bara en gång i vecka.
Jag vet inte om det bara är för tillfället jag känner mig såhär. Dansen är iallafall bland det bästa jag vet, trots att det är hårt och tufft att lära så har man så kul och bara släpper loss. Dansen raderar inte bara onda tankar utan den hjälper mig att nå mitt mål när det gäller min vikt och så där, samt stärka självförtroendet en aning.. Jag borde skaffa gym kort snart också. 

Tiden bara går och det finns ingenting man kan göra. Man måste bara fort som fan bestämma sig och om det i slut ändan bli rätt eller fel åter står att se. Jag står nästan för ofta med att välja vart jag ska sova varje dag, mamma eller pappa eller Lennze? Tiden räcker inte till för att dela upp det lika. Varför ska det behöva vara såhär?
Jag vill inte, JAG VILL VERKLIGEN INTE ha det såhär, jag vill spola tillbaka tiden och försöka göra rätt. Att hålla samman familj, vänner och bekanta är inte lätt, många väljer sin egen väg och lämnar allt man har åt slumpen. Att stå själv och alla drar i en åt var sitt håll, så känner jag nu! Hur ska jag hinna, hur ska jag göra?? För många frågor för få svar.

Jag känner att jag behöver min Lennze nu, Jag saknar honom så sjukt mycket! <3
Allt det här kanske låter som en gåta, men låt det förbli en gåta. Fråga inte rycka och dra inte i mig. Alla behöver väl rensa skallen lite då och då. Jag gör det dock för sällan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0