Allt flyg via London Stoppas

Klockan 12 på torsdagen stoppas allt flyg till och från London, uppger Sky News.

Anledningen: Den isländska vulkanaskan som sprider sig med vindarna.

På förmiddagen stängdes även flygplatsen i Nordirlands huvudstad - Belfast.

Sky News uppger på torsdagsförmiddagen att alla Londons flygplatser stänger klockan 12 i dag, torsdag. Flygplatserna Heathrow, Stanstead, Gatwick, Heathrow och London City stängs samtidigt, enligt TT.

Allt flyg till och från london stoppas.

Detta innebär även att allt flyg till London från övriga världen stoppas.

Det brittiska luftfartsverket (Nats) uppmanar resenärer som ska resa till och från London i dag att gå in på flygföretagens hemsidor för att få information.

Vulkanutbrottet som inträffade på Island natten till onsdagen har skapat enorma problem i den internationella flygtrafiken.

Avstängt i Sverige, Norge

På onsdagskvällen nådde askmolnet norra Sverige och luftrummet från Luleå och norrut stängdes vid 22-tiden. Under natten till torsdagen utvidgades det stängda luftrummet till att gälla från Skellefteå och norrut. Flygplatserna i Skellefteå, Luleå, Kiruna är stängda. Hemavan också.

På torsdagsmorgonen ställdes all flygtrafik in i Norge, liksom norra delen av trafiken i Storbritannien. Och nu är alltså all flygtrafik till och från flygplatserna i London avstängd.

(Artikel skiven av Josefine Hökerberg på aftonbladet)


Anledningen att jag tar upp den här artikeln är för att ikväll ska min pojkvän och hans vänner åka till London, men tydligen verkar det inte bli så. Med tanke på att det inte går några flyg.

Av en ren slump gick jag in på aftonbladets hemsida och såg detta och ringer nästan i panik för att berätta det. Undra om de kommer kunna ta sig till London över huvudtaget nu..?

Inte nog med det så har jag en kompis som just nu befinner sig i London, tänk om hon inte kan komma hem? och får bostätta sig i London en månad.
- Nä, hemska tanke... hehee

Det är bara hoppas att det löser sig från båda hållen. Nu börjar det bli time för lunch!
PUSS

 

/Alexsandra

Kommentarer
Postat av: matilda

jag skulle till London men så blev alla flyg inställda :(

2010-04-18 @ 01:32:10
URL: http://matildaloflund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0