oooooj, vad trygg man känner sig nu...


(klicka här för att läsa hela artikeln från lt.se)

Jaa, jag bor ju i karlhov som ligger precis nedanför Ronna och när man får veta sånt så blir man inte förvånad. Men det är ändå otäckt att det sker så nära mig och min familj. Jag undviker alltid att gå upp till Ronna eftersom jag tycker de e obehagligt att gå där. Jag som svensk och blond blir ut tittad som om jag vore en apa från zoo. 
Hemskt att det faktiskt är så illa att mord ska behöva ske...

och inte nog med detta så skedde en våldtäkt på stadsbiblioteket i tisdags också...

(Klicka här för att läsa hela artikeln från lt.se)

Det här är ju bara sååå sjukt! Att våldta en 7årig liten flicka är ju sinnessjukt! Den äckliga peddogubben som gjorde de måste ha allvarliga fel. Jag blir så förbannad över att man kan göra en sådan sak, speciellt när det gäller ett litet barn. Ungen måste ju vara helt förstörd både fysiskt och psykiskt för resten av livet!

Jaa, de e så här Södertälje ser ut. Ibland saknar jag att bo på landet, då är risken är mindre för att bli ihjälskjuten eller våldtagen i alla fall. 
Hahaa, låter som att Södertälje är värsta gettot! Vi har fina platser och människor här också men allt de dåliga tar ju över och gömmer bort allt det fina. Media vill oftast bara berätta det dåliga och då är det en synen vi får av Södertälje, tyvärr. Men de flesta är ganska snälla här ändå :).

- Vad tycker ni om de morden och våldtäkten?

Puss & Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0