last night

Hej bloggvärlden! 
(Varning för långt inlägg)


Gårdagen blev inte riktigt som planerat... Vi skulle ju på lokalfesten på elektron i Gnesta men så kom polisen och de stängde lokalen innan de ens hade släppt in oss. Vi gick iväg en bit och vänta på insläppet eftersom vi inte ville ha något med polisen att göra, så vi träffade Hanna, Frida och Emelie och gick hem till Emelie en stund. Tiden gick och vid elva/halv tolv fick folk komma in och då var det bara knappt tre timmar kvar av festen plus att polisen var kvar. Så vi gav upp det och åkte istället till en annan av festerna jag var bjuden på i Mölnbo. Där en gammal klasskompis till mig fyllde 18år (Grattis Teo). 
Det var en riktigt rolig kväll men många gamla vänner från när jag bodde där plus att det var en del nya också :). Jag dansade järnet i stort sätt hela tiden och hade verkligen jättekul trots att jag inte drack mycket alls :). Man kan faktiskt ha kul utan att vara full!

Men något som var väldigt kul var att en klasskompis till mig eller (aa, han går rörlig bild, tror jag) var där! Asså hahah! Han bor väl i Tumba någonstans och då åker man till lilla Mölnbo för att festa hos någon man inte ens känner.
Haha tappert Jesper, verkligen! 

Jag var hemma till tre och det var inte det lättaste att sova med så sjukt mycket myggbett och täppt näsa som jag fick när vi stod ute i Gnesta och väntade på insläppet i bara ben och ingen jacka. Idag har de blivit värre! De flesta av betten har blivit stora som mynt och gör ont om man rör dem. Jag har typ bara fått på benen och när jag räknade dem så fick jag de till 24st BARA PÅ BENEN!! Helt sjukt! Nu har jag tagit salva på dem och tvingar mig själv från att inte klia... Jobbigt!

Grattis till dig som orkade läsa ända hit! Guldstjärna till dig! :D


Kommentarer
Postat av: Amis

Fin blogg =)

2010-06-12 @ 15:52:08
URL: http://www.metrobloggen.se/amis
Postat av: L

Snygging <3 ;)

2010-06-14 @ 20:55:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0