Get to know me

Här kommer svaren från frågestunden + lite annat.

På vissa bilder ser det ut som att du har löshår(grymt snyggt). Har du löshår?

Svar: Haha, Nej längden är 100% äkta. Dock är färgen en aningen ljus än mitt normala.

Är snuttis laddad för att bli morsans fyllechaffis? 
Vid fel svar kan du betala kortet själv ;)
Svar: Jadu mamma, så sällan som du dricker så kan jag väl ställa upp och köra. Haha!


HUr gamal var du på ditt första krök ? ;)
Svar: Hmm,.. minns inte riktigt men tror jag var 14år då jag första gången provade, dock söp jag mig aldrig full. Vilket jag gjorde några år senare. 15-16år var väl min första fylla skulle jag tro.


vrf började du blogga?
Svar: Var, varannan tjej i nuläget har en blogg, så jag skaffade också en blogg. Dock var jag inte speciellt intresserad av att blogga, men nu är jag betydligt mer aktiv och har planer på att utveckla bloggen ytligare lite grann.

är du en dum blondin ?
Svar: IQn sitter inte i hårfärgen, lillevän.

Vad använder du för schampoo?
JAG ÄLSKAR DIN BLOGG!!
Svar: Jag använder oftast det som finns hemma vilket blir en stor variation. Dock enligt en frisör så är en variation när det gäller schampo ganska bra, eftersom att håret blir emun om du använder ett schampo hela tiden. Dock vet jag inte ifall det är sant... Men när jag köper själv så köper jag ofta Niveas intense Repair eller just glow som luktar as gott!


Nu vet ni lite mer om mig. Dock tänkte jag berätta fem andra saker de flesta inte visste om mig.
  • Jag är extremt överkänslig mot att skära lök. Gråter på en gång och det svider något hysteriskt. Det har hänt att purjolök har gett effekt av sig. Och Nej, jag skämtar inte!

  • Jag är rädd för sprutor och nålar trots att jag har tagit fyra piercingar (+öronen) i mitt liv.

  • Center är det bästa som finns när man är i den "roliga veckan" varje månad.

  • Jag är en extremt målmedveten människa och lite av en perfektionist, eftersom om jag inte är nöjd så gör jag oftast om. Sedan vet jag vad jag vill göra i mitt liv, om några månader vet jag vad jag gör och om några år vet jag också vad jag gör, om det går enligt planerna vill säga,..

  • Jag är inte alls den blyga personen som folk i skolan ser mig som. Jag har gjort en del galna saker då inte en gnutta av blyghet syns på mils avstånd!

    Haha, det där var roligt minne från Åre, då jag blev upp lurad av mamma och Becca! Haha men det var underbart kul och så kass var jag inte eftersom att jag ändå fick en del applåder.
- Nu känner ni mig lite bättre..

Kisses N' Hugs
Alexsandra

Kommentarer
Postat av: Hanna

vad skulle jag ha frågat då :) när jag redan vet allt ;)Men jag har en annan fråga om du skulle vilja göra om min blogg igen :) hehe känner att jag skulle vilja ändra lite lite, tyckte du var duktig. För jag kan inget x) men hör av om du kan :) Fika snart?

puss<3

2010-03-16 @ 14:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0