Redan jul?

Ojojoj, de är fullrulle i mitt liv just nu. Praktiken och sen mammas oändliga julstädning... 
Mamma är galen i julen, det ska stå fullpyntat och storstädat till första advent (söndag). Så det är ganska slit samt att hålla igång en hel dag med praktik + en kväll med städ och pynt. Har dessutom flaket att ansvara och hålla kolla på, Så tyvärr blir det inte mycket ork till annat!

Förresten, är det bara jag som tycker att julen kommer ovanligt snabbt i år? Trots alla tomtar och stakar så känns det så tidigt och har svårt för att få riktiga julkänslor än... Men jag tror julkänslan kommer när man slår in de första julklapparna :). Åhh, jag älskar att slå in julklappar och göra snygga paket!
Men problemet är ju.. vad ska man köpa i julklapp? föräldrar och mormor & morfar är redan planerade men alla syskon är ju svårare... och pojkvän, vad köper man till han? 
- Jag kommer nog på något ;).

Ha en bra kväll, nu ska jag slöa framför datorn och sen plugga lite kanske... 

God natt
xoxoVad ska man bli när man bli stor?

Idag blir det en sväng till saco-mässan för att få lite info om vad man kan söka vidare till. Jag har lite funderingar om make up och samtidigt ta kväll-och helgkurser i foto så att jag inte tappar det. Och om jag har foto och make up så kan jag göra en plåtning helt på egen hand utan att behöva anställa osv för det blir bara struligt... 

Men jag vet fortfarande inte riktigt... känner också att dans skulle vara kul, fast jag vet inte... Det är svårt att veta vad man vill i livet. Suck!


Igår var jag med familjen på hockey (djurgården-färjestad) och tyvärr så förlorade vi med 1-3 :(. Aja heja djurgården! ni tar det nästa gång! :D
- Jag hade inte vart på hockey på Hovet tidigare och det var sååå mycket bättre och större än Scaniarinken. Man skulle kunna säga att Scaniarinken är som en skolåda i jämförelse med Hovet.

Ha en bra dag :)
xoxo

Världens sötste nalle

Sitter i skolan och redigerar lite bilder som vi tog på praktiken igår och blev ju halv bra när man försov sig och inte hann duscha... haha näväl nallen var ju i alla fall söt ;D.

Imorgon ska jag iväg på jobbintervju för ett jobb som danslärare för barn i barndans! Känner mig inte så nervös än men det kommer väl. Jag har faktiskt aldrig vart på en jobbintervju för jag har alltid haft jobbet innan jag kommit dit, så de är lite nytt för mig. Hoppas det går bra för ett extra jobb skulle vara guldvärt!

Bild från igår tagen av Maya.

Ha en bra kväll!
xoxo

16november

Heej på er!

Just nu är jag ute på praktik och det tar i stort sätt upp all min tid. Kommer i vanliga fall hem nästan halv 7, dock har jag fått sluta vid halv 3 de två senaste dagarna pga brist på saker att göra. Så de har vart jätteskönt!

Jag har delat upp min praktik så nu är jag hos Ozdeleu fram till jul och sen kommer jag vara hos finest de sista 8veckorna. Jättekul men tufft med praktik måste jag säga! Så idag ska jag försöka lägga mig vid 10 och läsa lite engelska och sen sova... tror ni min plan håller? ;)

Och till dagens stora händelse: Idag den 16november fyller min lille syster Julia 14år. En lite fjortis med andra ord!

Grattis på födelsedagen!

P.S. Jag har skaffat abonnemang som inte har kommit igång ännu så jag kan inte ringa någon och har förtillfället ett annat telefon nummer :).

Puss


Jag är tillbaka....

Bortse från de tidigare inlägget lite grann, för nu är jag tillbaka till den här bloggen dock har jag nytt domän så nästa gång du tittar in använd alexsandras.tk istället för posebaby.blogg.se

Anledningen till allt detta är att jag tycker posebaby är ett urlöjligt namn om jag får säga det själv och jag vill ha alexsandra som mitt bloggnamn eftersom det är de jag heter! Men de är såklart upptaget!

Så nu har jag skaffat min egen domän till den här bloggen så... samma blogg men nytt domän.
alexsandras.tk är min nya domän (observera att det är alexsandras med S på slutet), dock fungerar det med posebaby.blogg.se också :). 

Hoppas ni är lycka över att jag är tillbaka :). Dock kommer jag behålla min blogg på finest.se, Men det är här jag kommer att blogga i framtiden nu när jag fått mitt bloggnamn!

xoxo
/A

Jag lämnar blogg.se

Har funderat länge på att byta blogg för posebaby? haha vad är det för jävla namn egentligen??
Så nu har jag börjat om på nytt hos finest.se istället för där kan jag använda mitt egna namn utan att det är upptaget!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG!


Vi ses på finest!
http://finest.se/Alexsandra

Dock kommer jag behålla den här bloggen ifall jag känner för att komma tillbaka. 

Over and out!
Puss

RSS 2.0