Jag tävlar med Jenipen.blogg.se


Hmm,.. nu var det meningen att man skulle komma med ett bra tips om självförtroende. Jag kan inte säga att mitt självförtroende är såå himla bra, tyvärr... 
Men det jag brukar få bra självförtroende av är när man t.ex. ska på fest och vill "fixa sig lite extra". Man drar på sig de snyggaste heelsen och den tighta klänningen och står i timmar och piffar med hår och smink. När man anländer till festen känner man sig snygg trots att man kände tvärtom dagen innan. 
Jag får som en kick av att piffa upp mig och se att folk uppskattar det, vilket får mig att uppskatta mig själv mycket mera. 
Vet inte riktigt om man kan kalla det tips, men det är erfarenheter från mig själv och något som ger mig en gnutta självförtroende!

Jag skulle vilja vinna boken dels för att se var blondinbella har att säga om självkänsla osv. Tror att den tjejen vet en del om vad hon pratar om, faktiskt :). Sen tror jag att jag skulle må bra av att få lite tips!
Sen är det bara bra att som fattigstudent slippa lägga ut pengar själv för en bok, och böcker brukar inte finnas så högt upp på prioriteringslistan. 

Var med och tävla om boken du också, Klicka här för att komma till tävlingen!
Lycka till!
:)

Kommentarer
Postat av: Jennifer Andersson

Tycker det funkar alldeles utmärkt som tips!

Du är nu med i tävlingen, kul. :)Kram

2010-09-06 @ 22:12:42
URL: http://jenipen.blogg.se/
Postat av: jennifer

Bra skrivet tycker jag ;) jag känner samma som du! de ger en faktiskt lite bättre självförtroende när man har fixat till sig och ska på fets eller liknande :)

2010-09-06 @ 22:14:23
URL: http://jennifertea.blogg.se/
Postat av: jennifer

jaha! synd att de svarta inte också va i mocka imitation:/ men skinn är också snyggt ;) lurades lite bara, jag har fortfarande blont hår :D

2010-09-06 @ 23:02:37
URL: http://jennifertea.blogg.se/
Postat av: jennifer

hahah tack :) mem jag tycker om mitt blonda hår :)

2010-09-07 @ 16:38:21
URL: http://jennifertea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0