influensa

Har gått och blivit sjuk och inte lite heller... Kan inte minnas att jag vart så här sjuk någonsin i mitt liv. har hög feber, ont i kroppen, extrem huvudvärk, halsont, hosta, snorig och lite smått ont i magen... Enligt vårdguiden är det influensa som jag åkt på... Känns ju lagom kul såhär på alla hjärtans dag!
Nätterna är hemska... har jättesvårt att sova och har frossa, och fryser så mycket att jag skakar och sedan övergå till att svettas som en gris! Plus att jag knappt kan andas pga täppt och snorig näsa.. Jaa, nu vet ni hur jag mår, hehe.

Min pojkvän har så snällt tagit hand om mig, synd nog så kommer han bli smittad :(. Känner mig lite elak men visste inte att jag var sjuk förrän jag redan var hemma hos honom och nu kommer jag stanna här tills jag är frisk. Det är nämligen så att min kära mamma är ny opererad och är extra känslig emot sjukdomar och dessutom ska hon opereras igen nu på onsdag så hon får absolut inte bli sjuk... Usch, tycker så synd om mamma! Man känner sig så jäkla maktlös...

Mamma och lillesyster har ändå tagit hand om mig. Jullan var här för ett tag sen med kläder, mediciner och lite annat till mig. Jättegulligt vad hon och mamma har packat ihop till mig. Blev verkligen rörd <3.

Jaa och så är det alla hjärtans dag idag. Jag vill tillägna extra mycket kärlek till mig underbara pojkvän Lennze, min fina familj och mina söta vänner! Pussar och kramar till er (utan baciller, hehe...)

Oj, långt inlägg det blev. Orkade du läsa enda hit? GRATTIS i såfall! :D

Vet inte när jag orkar blogga ingen.. så håll ut! jag kommer tillbaka<3
xoxo


Kommentarer
Postat av: becca

Krya på dig gumman! <3 Love U

2011-02-15 @ 20:28:44
URL: http://becca8807.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Länkar
RSS 2.0