Hanna Lundin


Foto & Redigering: Alexsandra Hedström

Jag saknar dig

Stilla, så stilla Du käre slumrar
Borta från sjukdom och strid
Stor är vår saknad med dock
Vi Dig unnar
Vila i frid, Farfar

att sno någon annans energi genom att vara egoistisk är fult

Har haft en tuff dag. God natt

Alexsandra


Studentskivan

Bättre sent än aldrig. Skivan var grym! Se flera bilder från skivan HÄR!


Calle Schulman blir ägd!


Hahaa, så jävla ägd!

Studentskiva imorgon


Bild på Steffi o mig när vi var ute o parta tsm senast. Jättelänge sen :(

Hello! Äntligen drar alla Studentfester igång och börjas med min alldeles egna på Gaudi redan imorgon! Blir all in med mina girls (förutom Hanna som inte kunde komma) fötterna ska brinna och alla bekymmer lämnar jag hemma.
Har dock stooora i-lands problem... Vilka skor ska man ha? De as snygga men as höga som lär ge mig fett ont i fötterna eller de lite bekvämare och mindre snygga? Stort problem! hjälp? 
Aja, får väl sova på saken :). Puss o God natt

musiiic ♥


Eric Saade - Popular. En värdig mello vinnare!


Love Generation - Dance Alone.


Willow Smith - 21st century girl.

Sexy fashion - Hanna


Bild lånad av Hanna.

Fotade Hanna i onsdags och det gick bättre än förväntat! Jag är jättenöjd med resultatet och har hittat min favorit till utställningen trots ca;200 bra bilder hittade jag en älskling som kommer ställas ut. Här är en dålig men ändå en bild där man ser stylingen, känner mig jättenöjd med den! Sminkningen var en sotning med blått i grunden och sedan sotat i svart, för den som undrade! Resultat kommer inom sin tid...
Puss

Britney spears


till the end of the world

lycklig tjej


Fint väder, snön smälter, kort skoldag, fick studentmössan och Melodifestivalen på Lördag, Kan man vara mer happy? Studentmössan satt som en smäck, helt perfekt. Nu är det fan inte långt kvar tills studenten, känns dags att boka fotograf, leta klänningar och göra inbjudnings kort till nära och kära nu :). 

Sen hade en kompis till mig en biljett över till Melodifestival Finalen på Lördag + Efter festen så det ska bli jätteroligt. Dock är jag inte så insatt i årets melodifestival så får plugga på lite och bestämma vem man ska heja på, Danny eller Saade kanske? ;)

Ha en fortsatt bra internationell kvinnodag och fettisdag!
xoxo

working project


Ger er ytterligare en sneak peak från mitt projekt som jag redigerat och printat hela dagen. Bloggade om det för ett tag sen, läs det inlägget igen här!
Observera att detta inte är den färdiga bilden. Slut resultatet dröjer några månder till och kommer inte publiceras förrän utställningen men lite behind the scens kan jag bjuda på under kategorin "Photography" framöver. Nästa plåtning är på onsdag kväll!

Cya

Shoes by h&m


Ur läckra och somriga klackar från H&M för 399kr, skulle jag absolut inte tacka nej till!
LOVE LOVE LOVE

back to school

Efter 15veckors praktik är det dags att åka tillbaka till skolan! Satan vad skönt eller nja,.. lovet var ju jätteskönt! Hehe. Kommer bli så skönt att komma hem normaltid och till och med runt två tiden vissa dagar istället för kl. 19:00 som jag gjorde varje dag under praktiken. Tar på en något fruktansvärt när man inte ens får betalt. Ska bli skönt att få tillbaka vardagen igen. 
På onsdag ska jag dessutom fotografera, make:a o styla Hanna, till mitt projekt. Ser fram emot det eftersom det är någon jag verkligen tycker är kul!

Nu är det dags att leta fram alla skolböcker och göra sig klar för sängen.
God natt :)

Sanctum & The rite


Var på bio förra helgen och såg på "Sanctum 3D", Jättebra! Spännande, läskig, välgjord och bra! Rekomenderar den starkt!


Fick två bio biljetter av mamma idag så det blev bio den här helgen också. Den här gången såg vi "The Rite" eller "Ritualen" som den heter på Svenska. Den var helt okej, dock inte alls så läskig som jag trodde (vilket var en lättnad, hehe). Lite för mycket hallelulja för min smak men den var som sagt helt okej. Mer en film att kolla på hemma i soffan än att betala dyra pengar för bio.

Nä, nu ska jag bråka men pojkvännen som håller på att somna!
xoxo

Vart finns den?

Någon som vet vart man kan köpa Maybellines DreamMousse Concealer??!
Har letat nästan överallt och hittar inte. Har de slutat tillverka den eller vad är det frågan om?
Jag köpte min i somras i Ullared och den har räkt i 8månader, jättedryg och bra! Täcker perfekt! Så vill verkligen ha en ny. Någon som kan hjälpa?

xoxo

Marcuz 11år


Grattis lillebror på 11årsdagen, Jag älskar dig!
Pussar och kramar från syster ♥

blue feathers by indiska


59kr från Indiska

RSS 2.0